Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΡΕΠΑΝΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣΕ Ο κ. ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Τελικά το παραμύθι με τις αθρόες εντάξεις έργων στο ΕΣΠΑ συνεχίζεται. Μαρίνες, υδρεύσεις, αποχετεύσεις, και πάει λέγοντας. Οι εκλογές πλησιάζουν και επειδή πραγματικό έργο δεν γίνεται, μας πουλάνε ψεύτικες ελπίδες μέσω υποσχέσεων.

Το αποχετευτικό του Δρεπάνου αποτελεί μνημείο θράσους. Ένα έργο που κανονικά σήμερα θα έπρεπε να τελειώνει, ο κ. Κωστούρος βγαίνει και πανηγυρίζει γιατί βρισκόμαστε σήμερα στο ίδιο ακριβώς σημείο που είμασταν δύο χρόνια πριν. Όλοι θυμόμαστε ότι το έργο ήταν χρηματοδοτημένο από τις αρχές του 2012 (πρόγραμμα Ε.Π.ΠΕΡ.Α.Α.) και έτοιμο να ξεκινήσει. Όμως λόγω της αδιαφορίας και των κακών χειρισμών του κ. Κωστούρου το έργο απεντάχθηκε (Δεκέμβριος 2012) και δεν ξεκίνησε ποτέ. Έτσι πέρασαν 2 χρόνια και βρισκόμαστε πάλι στην αρχή.



Είναι βέβαιο ότι, μέχρι τις εκλογές, θα υπάρξει καταιγισμός δελτίων τύπου με νέες υποσχέσεις χρηματοδοτήσεων σε όλο το εύρος της επικράτειας. Δυστυχώς έχουμε πικρή πείρα από τέτοιου είδους προεκλογικές υποσχέσεις καθώς και από ανυπαρξία ουσιαστικού έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου