Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 7 : 00 μ.μ.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΘΕΜΑ 1ο

Έγκριση 2ου τακτοποιητικού Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου « Ανάπλαση στην περιοχή 2ης παρόδου Μιχ. Ιατρού » .

ΘΕΜΑ 2ο

Έγκριση της αρ. 33/2013 οικονομοτεχνικής μελέτης και εκτέλεσης του έργου : « Μικρά τεχνικά έργα στη Δ.Ε Ν. Τίρυνθας » .

ΘΕΜΑ 3ο

Έγκριση της αρ. 28/2013 οικονομοτεχνικής μελέτης και εκτέλεσης του έργου : « Διανοίξεις και Ασφαλτοστρώσεις στη Δ.Ε Ν.Tίρυνθας».



ΘΕΜΑ 4ο

Έγκριση της αρ. 35/2013 μελέτης και εκτέλεσης του έργου : « Μικρά τεχνικά έργα στη Δ.Ε Μιδέας » .

ΘΕΜΑ 5ο

Τροποποίηση του προϋπολογισμού για την ανάθεση σύνταξης τοπογραφικού διαγράμματος κάλυψης και αποτύπωσης κάτοψης Δημοτικού Σχολείου Νέας Τίρυνθας για ένταξη του κτηρίου στο νόμο 4014/2011

ΘΕΜΑ 6ο

Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής για το έργο : «Ανάπλαση κεντρικών σημείων Δ.Δ.Μάνεση και Δενδρών ».

ΘΕΜΑ 7ο

Επί αιτήσεως ιδιώτη για τη χορήγηση άδειας επίστρωσης χώρου πεζοδρομίου και τη διαμόρφωση ράμπας διέλευσης αυτοκινήτων.

ΘΕΜΑ 8ο

Τροποποίηση του προϋπολογισμού για την εκτέλεση των εργασιών «Χωματουργικές εργασίες πυρασφάλειας πέριξ του πρώην Χ.Α.Δ.Α. Νέας Τίρυνθας»

ΘΕΜΑ 9ο

Έγκριση μείωσης των αποστάσεων του επεκτεινόμενου κοιμητηρίου της τοπικής κοινότητας Λευκακίων στα 20,00μ. από τα όρια του οικισμού και στα 75,00μ. από κατοικίες.

ΘΕΜΑ 10ο

Έγκριση του 1ου ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «Ασφαλτοστρώσεις δημοτικών οδών Δ. Ναυπλιέων 2012» και έγκριση παράτασης της προθεσμίας εκτελέσεως του έργου κατά τριάντα ημέρες.

ΘΕΜΑ 11ο

Έγκριση της μελέτης : «Δημιουργία δικτύου ποδηλατοδρόμων στη πόλη του Ναυπλίου –Α΄φάση ».

ΘΕΜΑ 12ο

Τροποποίηση του προϋπολογισμού για την απευθείας ανάθεση εκπόνησης της υποστηρικτικής στρατηγικής μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για το ΓΠΣ/ΣΧΟΟΑΠ του πρώην Δήμου Ναυπλίου βάσει του άρθρου 268 του Δημοτικού και Κοινοτικού κώδικα (Ν.3463/2006) στην Αναπτυξιακή Νομού Αργολίδας,Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ

ΘΕΜΑ 13ο

Περί παραλαβής παραρτήματος της οικονομοτεχνικής μελέτης βιωσιμότητας του έργου «Διαμόρφωση και λειτουργία του παλαιού κτιρίου του Τελωνείου Ναυπλίου ως πολιτιστικού κέντρου Ναυπλίου και Γραφείου Τουρισμού ».

ΘΕΜΑ 14ο

Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου : «Εργασίες οδοποιίας σε δημοτικές οδούς στο Τ.Δ. Λευκακίων ».

ΘΕΜΑ 15ο

Έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου «Ασφαλτοστρώσεις Δήμου Ναυπλιέων ».

ΘΕΜΑ 16ο

Τροποποίηση προϋπολογισμού για την κάλυψη δαπάνης της εργασίας « έλεγχος ύπαρξης αμιάντου σε σχολεία του Δ. Ναυπλιέων » προϋπολογισμού 14.000 € με φπα.


ΘΕΜΑΤΑ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

ΘΕΜΑ 17ο

Αντικατάσταση μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ ΔΟΠΠΑΤ, λόγω ανεξαρτητοποίησης Δημοτικών Συμβούλων .

ΘΕΜΑ 18ο

Αντικατάσταση μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ», λόγω ανεξαρτητοποίησης Δημοτικών Συμβούλων .

ΘΕΜΑ 19ο

Αντικατάσταση μελών από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΠΔΔ ΔΟΚΟΙ ΠΑΝ, λόγω ανεξαρτητοποίησης Δημ. Συμβούλων .

ΘΕΜΑ 20ο

Αντικατάσταση μέλους από το Διοικητικό Συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου , λόγω ανεξαρτητοποίησης Δημοτικού Συμβούλου .

ΘΕΜΑ 21ο

Αντικατάσταση μέλους από το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής , λόγω ανεξαρτητοποίησης Δημοτικών Συμβούλων .

ΘΕΜΑ 22ο

Αντικατάσταση μέλους από το Διοικητικό Συμβούλιο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής ,λόγω ανεξαρτητοποίησης Δημοτικών Συμβούλων .

ΘΕΜΑ 23ο

Έγκριση απολογισμού Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ναυπλιέων.

ΘΕΜΑ 24ο

Έγκριση της αρ. 53/2013 απόφασης του ΝΠΔΔ ΔΟΠΠΑΤ με θέμα: « κατάρτιση και ψήφιση ολοκληρωμένου πλαισίου δράσης του ΔΟΠΠΑΤ» .

ΘΕΜΑ 25ο

Διόρθωση της με αρ. 205/2012 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου ως προς την ονοματοδοσία του Παιδικού Σταθμού Ναυπλίου πλησίον της Ευαγγελίστριας σε 3ο παιδικό σταθμό Ναυπλίου (3ο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής Ναυπλίου).

ΘΕΜΑ 26ο

Έγκριση απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου που αφορά τη 2η τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. έτους 2013.

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΘΕΜΑ 27ο

Περί ανάκλησης της με αριθμ. 147/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου όσο αφορά την χορήγηση άδειας απλής χρήσης αιγιαλού έναντι ανταλλάγματος στην κα Ιωάννα Πρωτοπαπαδάκη.

ΘΕΜΑ 28ο

Επί αιτήσεως Δημοτικών Συμβούλων για την συζήτηση επί του θέματος μίσθωσης του κυλικείου του γηπέδου 5Χ5 στη Νέα Τίρυνθα, από αναβολή .

ΘΕΜΑ 29ο

Έγκριση κανονισμού λειτουργίας συστήματος κοινοχρήστων ποδηλάτων του Δήμου Ναυπλιέων

ΘΕΜΑ 30ο

Δωρεάν παραχώρηση της εγκατάστασης και του εξοπλισμού του συστήματος κοινοχρήστων ποδηλάτων του Δήμου Ναυπλιέων στο νομικό πρόσωπο με την επωνυμία Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ

ΘΕΜΑ 31ο

Απόφαση αποδοχής του με αρ. κυκλοφορίας ΜΕ 32717 μηχανήματος έργου με εκσκαφέα- φορτωτή, τροποποίηση προϋπολογισμού και έγκριση των αντίστοιχων επιβαρύνσεων (τέλη χρήσης τρέχοντος έτους και παρελθόντων ετών, τέλη αδείας, τέλη έκδοσης εγκρίσεων τύπου και πιστοποιήσεων και λοιπών δαπανών).

ΘΕΜΑ 32ο

Διατύπωση σύμφωνης γνώμης για το έργο « Μίσθωση θαλάσσιας έκτασης με σκοπό: α) τη μετακίνηση πλωτής μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας, β) την επέκταση της ως προς την έκταση και τη δυναμικότητα, γ) την αλλαγή της ονομασίας των εκτρεφόμενων ειδών και δ) εκσυγχρονισμό της στη θέση « Μικρή Βουρλιά » όρμου Βουρλιάς Π.Ε Αργολίδας της εταιρείας «ΔΙΑΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Α.Β.Ε.Ε ».

ΘΕΜΑ 33ο

Διατύπωση σύμφωνης γνώμης για το έργο « μετεγκατάσταση μονάδας πλωτών ιχθυοκλωβών στη θέση Λιμανάκια της Νήσου Πλατειάς Π.Ε Αργολίδας της εταιρείας Αθανάσιος-Χρήστος Μητσάκος Ο.Ε »

ΘΕΜΑ 34ο

Διατύπωση σύμφωνης γνώμης για το έργο « μετεγκατάσταση , επέκταση και αύξηση δυναμικότητας μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας της εταιρείας SEA FARM IONIAN A.E στη θέση Κουρκούμπελα Όρμου Βουρλιάς Π.Ε Αργολίδας.

ΘΕΜΑ 35ο

Eτήσια συνδρομή του Δήμου στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης για το πρόγραμμα ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ και έγκριση επιπλέον δαπανών που απαιτούνται για το πρόγραμμα ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ .

ΘΕΜΑ 36ο

Απόφαση περί παράτασης ή μη μισθωτικής σύμβασης και επικύρωση υφιστάμενης κατάστασης που αφορά ακίνητο ιδιοκτησίας του Δήμου επί της συμβολής των οδών Βας.Κων/νου και Πλ. Συντάγματος.

ΘΕΜΑ 37ο

Απόφαση περί μείωσης μισθώματος για το κτίριο εξυπηρέτησης λουομένων στην ανατολική πλευρά της παραλίας Καραθώνας.

ΘΕΜΑ 38ο

Επί αιτήσεως Μαρίας Τζαβέλλα του Στυλιανού για χαρακτηρισμό της επιχείρησης της ως εποχιακής.

ΘΕΜΑ 39ο

Διάθεση πίστωσης για θεατρική παράσταση στο Αραχναίο.

ΘΕΜΑ 40ο

Τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. έτους 2013.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου