Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΛΟΥ.







Με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Τολού συναντήθηκε σήμερα ο Χρήστος Γραμματικόπουλος όπου και υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωση για τα προβλήματα των τουριστικών επιχειρήσεων του Τολού. Ο Χρ. Γραμματικόπουλος εντυπωσιάστηκε από την εξαιρετική και άριστα τεκμηριωμένη ενημέρωση του Προέδρου του Συλλόγου για το σύνολο των προβλημάτων της περιοχής σε σχέση με τον τουρισμό.  Αφού ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Γεωργιδάκη Γιάννη και όλα τα μέλη του Δ.Σ., τόνισε μεταξύ άλλων:

"...Το Ναύπλιο και το Τολό οφείλει και πρέπει να γίνει μία "γροθιά" προκειμένου όλοι μαζί να προωθήσουμε το τουριστικό προϊόν με τρόπο σοβαρό, υπεύθυνο και οργανωμένο. Η σημερινή σε βάθος ενημέρωση του Προέδρου του Συλλόγου, μας βοηθάει πολύ στη συγκρότηση του πλάνου μας για μία αποτελεσματική διακυβέρνηση του διευρυμένου πλέον Δήμου, ιδιαίτερα στο ευαίσθητο κομμάτι του τουρισμού. Από την 1η Ιανουαρίου 2011 ο διευρυμένος Δήμος οφείλει να "τρέξει" με ρυθμούς απίστευτα γρήγορους. Αργοκίνητοι ρυθμοί κακής δημοσιοϋπαλληλικής νοοτροπίας δεν έχουν καμία θέση. Είμαι αποφασισμένος να λειτουργήσω με ρυθμούς ιδιωτικής πρωτοβουλίας όπως έχω συνηθίσει τόσα χρόνια ως ελεύθερος επαγγελματίας. Με συγκεκριμένους στόχους και ακριβή χρονοδιαγράμματα επιτεύξεώς των. Οφείλουμε να εκμεταλλευτούμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας προκειμένου να την θωρακίσουμε οικονομικά και σε βάθος χρόνου. Είμαι αποφασισμένος με σοβαρή, υπεύθυνη και σκληρή δουλειά να επαναφέρω την αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας..."

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ. Ο ΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΟΓΩΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΧΡ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ.

 

Μαζικές είναι πλέον οι προσχωρήσεις στο συνδυασμό του Χρήστου Γραμματικόπουλου. Δύο ακόμα αξιόλογοι άνθρωποι ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά τους.

Ο Νίκος Συντρίκος (Ασίνη) και η Θεοδώρα Γογωνά (Τολό) στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιοι με τον Χρήστο Γραμματικόπουλο. Ο Νίκος Συντρίκος είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας (οικοδομικές εργασίες), ο οποίος έχει επιδείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τα κοινά της περιοχής του. Η Θεοδώρα Γογωνά είναι Διπλωματούχος της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης (Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης) και πρόκειται σίγουρα για έναν ακόμη νέο άνθρωπο που έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό της παράταξης.


Αναλυτικά, η δήλωση του Νικολάου Συντρίκου είναι η κάτωθι:


«Ο τόπος μας χρειάζεται επειγόντως αλλαγή και ανανέωση. Ιδιαίτερα σε αυτή την δύσκολη εποχή που περνάμε, ο Χρήστος Γραμματικόπουλος έχει αποδείξει, κυρίως μέσα από την δουλειά του, ότι είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να εργάζεται σκληρά και να φέρνει γρήγορα αποτελέσματα. Αποτελεί αναμφίβολα την ελπίδα για το «αύριο» του Δήμου μας. Ο χαρακτήρας του είναι ευθύς και ντόμπρος. Για όλους αυτούς τους λόγους, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του.»


Αναλυτικά, η δήλωση της Θεοδώρας Γογωνά είναι η κάτωθι:


«Η εποχή που διανύουμε είναι δύσκολη για τον τόπο μας κυρίως ως προς το οικονομικό σκέλος. Έχουμε ανάγκη όλοι μας να πιαστούμε από κάπου. Να νιώσουμε λίγη αισιοδοξία, λίγη ελπίδα. Εγώ σαν ένας νέος άνθρωπος πιστεύω στη δύναμη και στην ορμή των νέων ανθρώπων. Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος συνδυάζει τα νιάτα με την εμπειρία. Μπορεί σίγουρα να ξαναδώσει ώθηση στην περιοχή μας. Για αυτό τον λόγο συντάχθηκα μαζί του και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του.»

Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Η ΜΑΡΙΑ - ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΑΤΣΙΛΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΧΡΗΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ


Ένας ακόμη νέος άνθρωπος, η Μαρία – Μαγδαληνή Κατσίλα, θα είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Χρήστου Γραμματικόπουλου. Η κα. Κατσίλα είναι πτυχιούχος ιστορίας και αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και απόφοιτος της Θεολογικής σχολής Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Συνετέλεσε στη δημιουργία του Σκακιστικού Συλλόγου Ναυπλίου, της Οργανωτικής Επιτροπής του οποίου είναι Πρόεδρος. Έχει αναπτύξει σημαντική κοινωνική δράση, καθώς ανήκει στο σώμα Σαμαρειτών, διασωστών και ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Αναλυτικά, η δήλωσή της είναι η κάτωθι:

«Βιώνουμε μία περίοδο απαξίωσης της πολιτικής. Οι πολίτες έχουν απογοητευτεί, έχουν χάσει την αυτοπεποίθησή τους με όλα όσα βλέπουν να συμβαίνουν γύρω τους τον τελευταίο καιρό. Τούτη την ώρα η νέα γενιά είναι ίσως η μοναδική ελπίδα, η μοναδική διέξοδος.

Τον προσεχή Νοέμβριο με αφορμή τις δημοτικές εκλογές, μπορεί να γίνει η αρχή για μία μεγάλη αλλαγή ξεκινώντας μέσα από την ίδια την τοπική μας κοινωνία. Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος είναι σίγουρα ένας γνήσιος εκπρόσωπος των νέων ανθρώπων. Ταυτόχρονα όμως είναι εγγύηση εντιμότητας και αποτελεσματικότητας.

Με αυτές τις σκέψεις αποφάσισα να συνταχθώ στο πλευρό του και να είμαι υποψήφια σύμβουλος με τον συνδυασμό του.»

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΣΙΝΗΣ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ.







Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Γραμματικόπουλος, συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψηφίων συμβούλων του, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο του Δήμου Ασίνης, όπου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Παναγιώτη Μπούκουρη. Όπως και με τον Δήμο Μιδέας, ο βασικός στόχος της επισκέψεως ήταν η ενημέρωση και καταγραφή των προβλημάτων της περιοχής. Ταυτόχρονα, υπήρξε και μία αποτύπωση της σημερινής εικόνας του Δήμου σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο. Οι δηλώσεις του κ. Γραμματικόπουλου κινήθηκαν στο ίδιο περίπου μήκος κύματος με αυτές που έγιναν και στον Δήμο Μιδέας. Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Μπούκουρη για την υποδοχή ενώ παράλληλα τόνισε τον γρήγορο βηματισμό που πρέπει να αναπτυχθεί προκειμένου να λειτουργήσει η νέα διοικητική μεταρρύθμιση. Ιδιαίτερα τόνισε ως προς το αναπτυξιακό κομμάτι τα εξής:


"…Μέσα σε αυτή την μεγάλη οικονομική κρίση που μαστίζει την ελληνική κοινωνία, εμείς φιλοδοξούμε στο επίπεδο της τοπικής κοινωνίας να επαναφέρουμε το χαμόγελο και την αισιοδοξία στους συμπολίτες μας. Το Ναύπλιο με τον Δήμο Ασίνης, μπορούν να οικοδομήσουν έναν πανίσχυρο τουριστικό και πολιτιστικό άξονα ανάπτυξης. Ειδικότερα στον τομέα τον τουριστικό, οι δυνατότητες είναι μεγάλες. Τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα ακόμη μεγαλύτερα. Υποχρέωση δική μας είναι να τα αξιοποιήσουμε. Οφείλουμε να ενωθούμε και να γίνουμε μία γροθιά. Επεξεργαζόμαστε, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ένα σοβαρό πλάνο δράσης προς αυτή την κατεύθυνση. Χρονικά περιθώρια για καθυστερήσεις δεν υπάρχουν. Απαιτείται δουλειά, ταχύτητα, γρήγορες αποφάσεις. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε…"

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΙΔΕΑΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ κα. ΚΑΝΕΛΛΑ ΤΖΙΑΡΟΥ.










Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Γραμματικόπουλος, συνοδευόμενος από κλιμάκιο υποψηφίων συμβούλων του, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Δημαρχείο του Δήμου Μιδέας, όπου και συναντήθηκε με την Δήμαρχο Μιδέας, κα. Κανέλλα Τζιάρου. Σκοπός και στόχος της επισκέψεως, η καταγραφή και ενημέρωση επί των προβλημάτων του Δήμου Μιδέας. Τις προσεχείς ημέρες ο Χρήστος Γραμματικόπουλος θα πραγματοποιήσει αντίστοιχες επισκέψεις στο Δημαρχείο Ν. Τίρυνθας και Ασίνης. Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω απόσπασμα από τις δηλώσεις που έκανε στο Δημαρχείο:


"Στα πλαίσια της ενημέρωσής μας για τα προβλήματα του διευρυμένου Δήμου, επισκέπτομαι σήμερα την Δήμαρχο Μιδέας, κα. Κανέλλα Τζιάρου, την οποία και ευχαριστώ για την υποδοχή. Η νέα διοικητική μεταρρύθμιση (ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ) αποτελεί πλέον Νόμο του Κράτους. Τα χρονικά περιθώρια είναι δεσμευτικά για όλους μας. Επομένως, προκειμένου ο συνδυασμός μας ο οποίος και διεκδικεί την πλειοψηφία, να προετοιμαστεί κατάλληλα, πραγματοποιούμε αυτές τις επαφές. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αυτή την περίοδο οι πολίτες είναι στεναχωρημένοι και προβληματισμένοι από τη γενικότερη οικονομική κατάσταση. Στόχος μου είναι, στα μέτρα των δυνατοτήτων μου στην τοπική μας κοινωνία, να επαναφέρω το χαμόγελο, την αισιοδοξία και την ελπίδα. Για να γίνει όμως αυτό απαιτείται καλή προεργασία, σοβαρή και συστηματική δουλειά, ώστε σε λίγους μήνες να είμαστε απολύτως έτοιμοι να εφαρμόσουμε ένα αποτελεσματικό και υλοποιήσιμο πλάνο. Ο λίγος χρόνος που απομένει για να περάσουμε στη νέα διοικητική δομή, απαιτεί συνεργασία και ευρύ μέτωπο διαφάνειας. Με αυτά τα «πιστεύω» και την απόφασή μας να πολιτευτούμε με απόλυτη διαφάνεια και διαρκή λογοδοσία στον δημότη, προχωρούμε προς τις προσεχείς δημοτικές εκλογές."

Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

O ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΔΗΜ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΧΡΗΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ


Ο πλοίαρχος Δημήτρης Τριανταφύλλου, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, θα είναι υποψήφιος σύμβουλος με τον Χρήστο Γραμματικόπουλο. Αξίζει να επισημάνουμε από το πλούσιο βιογραφικό του ότι ο Δημήτρης Τριανταφύλλου αποφοίτησε πρώτος από τη σχολή πλοιάρχων Ασπροπύργου (1993), υπήρξε κυβερνήτης στο πολεμικό πλοίο «ΑΧΙΛΛΕΥΣ» (1994-1995), είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού, καθώς επίσης και ότι ήταν πλοίαρχος του επίσημου πλοίου των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας (2004). Πρόκειται, ασφαλώς, για έναν νέο, άφθαρτο άνθρωπο, ιδιαίτερης ποιότητας, που θα συμβάλλει στο όραμα του Χρήστου Γραμματικόπουλου να επαναφέρει την ελπίδα και την αισιοδοξία στους δημότες, μέσω μιας μεγάλης αλλαγής που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος. Αναλυτικά, η δήλωση του Δημήτρη Τριανταφύλλου είναι η κάτωθι:

«Αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση ότι ο χώρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οφείλει και πρέπει να είναι ένας χώρος σύνθεσης, συνεννόησης και δημιουργίας, μακριά από φανατισμούς και κομματικές «ταμπέλες». Σήμερα, με την διοικητική μεταρρύθμιση, όπου η περιοχή του Δήμου Ασίνης συνενώνεται με το Ναύπλιο, το ανωτέρω σκεπτικό καθίσταται περισσότερο επίκαιρο. Ταυτόχρονα, είμαι πεπεισμένος ότι στο νέο αυτό διοικητικό σχήμα απαιτείται μία αλλαγή και ένα φρεσκάρισμα σε ιδέες, σε νοοτροπίες και σε δράσεις. Πιστεύω, ειδικότερα, ότι ο άξονας που σχηματίζεται από τον Δήμο Ασίνης και τον Δήμο Ναυπλίου, μπορεί με τις σωστές κινήσεις να γίνει ένας άξονας τουριστικής προόδου - ανάπτυξης.


Όλα τα παραπάνω εκτιμώ ότι μπορούν να υλοποιηθούν μέσα από την εντολή της κοινωνίας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Σε αυτή την κοινή προσπάθεια, αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό του Χρήστου Γραμματικόπουλου. Ενός ανθρώπου που βλέπει από την ίδια οπτική γωνία, ζητήματα ανάπτυξης, προόδου και δημιουργίας ως αποτέλεσμα συστηματικών και μεθοδικών ενεργειών. Όλοι μαζί θα παρουσιάσουμε μέχρι τον προσεχή Νοέμβριο το πλήρες πλάνο που μπορεί να οδηγήσει στην επίτευξη των ανωτέρω στόχων. Πρόκειται σίγουρα για μία μεγάλη ευκαιρία αναγέννησης του τόπου μας. Αξίζει να την διεκδικήσουμε.»

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

O ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΧΡΗΣΤΟ ΓΡΑΜΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ


Ο Δημήτρης Τσίρος, εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος Ασίνης, θα είναι στο πλευρό του υποψ. Δημάρχου κ. Χρήστου Γραμματικόπουλου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Ο Δημήτρης Τσίρος έχει καταγράψει μία σημαντική και αξιόλογη παρουσία ως δημοτικός σύμβουλος τα τελευταία χρόνια στον Δήμο Ασίνης. Είναι σίγουρα από τους ανθρώπους της Αυτοδιοίκησης που «έτρεξε» και προσέφερε στον τόπο του. Άλλωστε δεν είναι τυχαία η σταθερή προτίμηση του κόσμου προς το πρόσωπό του. Παρότι νέος άνθρωπος, έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο της Αυτοδιοίκησης και σίγουρα η απόφασή του να συμπλεύσει με τον Χρήστο Γραμματικόπουλο αποτελεί σημαντική προσθήκη για τον συνδυασμό του υποψ. Δημάρχου.